Spel med deal or no deal

Det finns olika spel som har en inbyggd funktion där man kan få välja att ta hem vinsten, eller att dubbla den. Den är funktionen brukar kallas för deal or no deal. Det kan också kallas för let it ride. Jag tänkte gå igenom några spel där man kan köra deal or no deal, eller let it ride.

Red Dog

Det här är faktiskt ett av mina favoritspel. Det är busenkelt att spela. Tänk dig att du har ett bord där två kort delas ut. Det kanske är klöver 5 och ruter A. Det som spelet nu går ut på är att få ett kort som är mellan 5 eller A. Färger spelar ingen roll. Så länge du får 6, 7, 8, 9, 10, J, Q eller K så vinner du. Du får välja om du bara vill syna satsningen som redan ligger, eller om du vill höja den.

Om du skulle vinna så får du nu möjligheten att ta pengarna som du vunnit, eller spela med din vinst som insats. Vinner du igen kan du spela med din vinst som insats igen. Det gör att man kan vinna helt sjuka summor om man har riktig tur. Det har man så klart inte varje dag.

Mega Joker

Mega Joker är en klassisk slot som är en av de första av sitt slag. Den är gammal som gatan med andra ord och ser knappast alltför spännande ut. Det kan man inte heller förvänta sig av en slot som har så många år på nacken. Men en kul grej är i alla fall att man kan göra en slantsingling om man vill ta hem sina vinster eller om man vill dubbla dem. Det tycker jag gör Mega Joker värd att spela. Det finns inte så många slots som har den här funktionen idag.

Video Poker

Video Poker är en riktig klassiker. Det är långt ifrån alla video poker-automater som erbjuder let it ride, men vissa gör det. Jag tycker om att spela de som gör det.